Στοιχεία επικοινωνίας Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης

 

 

 

 

  

 

Επιστολή Ευχαριστιών προς τον Ιατρικό Σύλλογο από Ένωση Πυροσβεστών

Ξάνθη 28-12-2015
Προς
τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης
κ.Πρόεδρο και Δ.Σ συλλόγου
28ης Οκτωβρίου 214
Ξάνθη
Αξιότιμοι κύριοι ,
θεωρώ αναγκαίο και επιβεβλημένο να σας αποστείλω την παρούσα επιστολή ως ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης για την αμέριστη βοήθεια και την πολύτιμη συμπαράσταση σας στην διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Πυροσβεστικών Υπηρεσιών που πραγματοποιήθηκε στις 16-17-18 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.
Σας ευχαριστώ πολύ που μέσω του ενδιαφέροντος άλλα και της προσφοράς σας που μεταφράζεται σε διάθεση και παρουσία ιατρών (κ.Κωδωνά Φώτιο, κ.Φεράρ Χαφούζ Αρήφ, κ.Μπαχάς Ζιάντ) στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, η βοήθεια που μας παρείχατε υπήρξε μέγιστη για την επίτευξη του σκοπού και του στόχου μας. Τη συλλογή τροφίμων μέσω της ευαισθητοποίησης των πολιτών για δύο Ιδρύματα της πόλης μας που το έχουν ανάγκη, το Γηροκομείο Ξάνθης και το Ψυχολογικό Kέντρο Ξάνθης και την ανάδειξη και προαγωγή των αξιών του ανθρώπου μέσω του αθλητικού πνεύματος. Παράλληλα θελήσαμε να προβάλουμε και την πόλη μας πανελλαδικά.
Όλα τα παραπάνω μέσα από την ιδιότητα μας, την ιδιότητα του πυροσβέστη, ενεργοποιώντας και εκτός Υπηρεσίας το λειτούργημα που επιτελούμε, δείχνοντας και την προσφορά του Πυροσβεστικού Σώματος στο κοινωνικό σύνολο.
Το έμπρακτο ενδιαφέρον σας αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα στο πλαίσιο της τρέχουσας οικονομικής δυσκολίας που έχει περιέλθει η κοινωνία μας καθότι η μετακίνηση, η διαμονή και η διατροφή καλύφθηκαν προσωπικά από τους συμμετέχοντες.
Με τις θερμότερες ευχές μου για ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο Νέο Έτος γεμάτο από υγεία, ευτυχία, γαλήνη με υπομονή και επιμονή.
Με εκτίμηση
Κωνσταντινίδης Σ. Αναστάσιος
Μέλος της οργανωτικής επιτροπής εκδηλώσεων