Στοιχεία επικοινωνίας Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης

  

Ιατρική Εταιρεία Βελονισμού Βόρειας Ελλάδας ''16η εκπαιδευτική σειρά σεμιναρίων Ιατρικού Βελονισμού (2015 – 2017) που θα πραγματοποιηθούν συγχρόνως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη''

 

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΜΙΒΕ-ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Μητροπολίτη Ευσταθίου 28,  54454 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 868117 Fax: 2310 868126

e-mail: info@acupuncture.gr

 

 

Θεσσαλονίκη 23 Απριλίου  2015

 

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε

Η Ιατρική Εταιρεία Βελονισμού Βόρειας  Ελλάδας σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού Ελλάδας διοργανώνει την 16η εκπαιδευτική σειρά σεμιναρίων Ιατρικού Βελονισμού (2015 – 2017) που θα πραγματοποιηθούν συγχρόνως  σε Αθήνα  και Θεσσαλονίκη.

            Τα σεμινάρια αφορούν αποκλειστικά ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Στόχος μας είναι η πλήρης και άρτια θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των ιατρών, ώστε μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων να είναι δυνατή η ασφαλής και αποτελεσματική εφαρμογή της ιατρικής πράξης του βελονισμού.

           Ακολουθούμε πιστά το διεθνές πρόγραμμα εκπαίδευσης της ICMARΤ, όπως άλλωστε γίνεται και στις άλλες  χώρες της Ευρώπης, (η ICMART αποτελεί το Παγκόσμιο Συμβούλιο του Ιατρικού Βελονισμού). Με σκοπό να ενημερώσουμε τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου σας, για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής σειράς των σεμιναρίων ζητάμε την αρωγή σας.

          Παρακαλούμε να μας σταλεί  η λίστα των νέων  μελών του  Ιατρικού Συλλόγου σας με τα πλήρη στοιχεία, (ονομ/ώνυμο, διεύθυνση, ταχ. κωδ, πόλη, τηλέφωνο, email), που ενεγράφησαν από 1-5-2014 έως σήμερα.

Τα στοιχεία των ιατρών χρησιμοποιούνται μόνο για την ενημέρωση τους και για κανένα άλλο λόγο. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία στα τηλ: 2310-868117 και 2310-911966.  Email: info@acupuncture.gr

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 18:00   

 

        Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γραμματέας

 

    Δρ. Δημήτριος Βασιλάκος                                                           Δρ. Ηλίας Κωνσταντινίδης

     Καθηγητής,  Διευθυντής                                                        Ακτινοθεραπευτής 

Κλινικής  Αναισθησιολογίας & Εντατικής                 Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Βερολίνου              

Θεραπείας  ΑΠΘ/ΠΓΝΘ  ΑΧΕΠΑ