Στοιχεία επικοινωνίας Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης

  

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για πολίτες στο Αμφιθέατρο του Γ. Νοσοκομείου Καβάλας

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

για πολίτες

στο Αμφιθέατρο του Γ. Νοσοκομείου Καβάλας

με θέμα:

 

1ο . Βασική Υποστήριξη της Zωής (ΚΑΡΠΑ)

2ο  .Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή

3ο . Θέση ανάνηψης (Θέση Ασφαλείας)

 

Πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC)

 

Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (BLS/AED), πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης. Το Σεμινάριο απευθύνετε τόσο σε επαγγελματίες υγείας, όσο και σε πολίτες που δεν έχουν σχέση με το χώρο της υγείας.

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας περίπου πέντε (5) ωρών και περιλαμβάνει διαλέξεις, επιδείξεις δεξιοτήτων, πρακτική εξάσκηση στην ΚΑΡΠΑ, τον  Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή και τη θέση ανάνηψης σε ολιγομελείς ομάδες και συζήτηση.

Το κόστος ανά συμμετέχοντα είναι 15 ευρώ  για τους επαγγελματίες υγείας και 18,45 ευρώ για τους πολίτες. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Γενικού  Νοσοκομείου Καβάλας.

Με τη λήξη του σεμιναρίου θα δοθεί στους επιτυχόντες πιστοποιητικό (αναγνωρισμένο παγκοσμίως) από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC).

Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί για την ημερομηνία του σεμιναρίου ή να πραγματοποίηση εγγραφή, να επικοινωνήσει με την κ.Εμμανουηλίδου Δέσποινα, Διευθύντρια του σεμιναρίου, στο τηλέφωνο 6941403204.