Στοιχεία επικοινωνίας Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης

  

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ης ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ Γ.Ν. ΔΡΑΜΑΣ

Αγαπητοί  φίλοι και συνεργάτες,
 

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής, με μεγάλη χαρά και τιμή σας αποστέλλω το Τελικό Πρόγραμμα της 2ης Επιστημονικής Νοσηλευτικής Διημερίδας του Γ.Ν Δράμας, το οποίο θεωρούμε πως ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες όλων μας.

Επίσης, σας προσκαλούμε όλους να παρακολουθήσετε τις εργασίες της Διημερίδας που λάβουν χώρα στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2015 στη Δράμα και στο Ξενοδοχείο Κούρος και ειδικά, εξειδικευμένα Στρογγυλά Τραπέζια που άπτονται καίρια ζητήματα και προβλήματα που καλούμαστε από κοινού να αντιμετωπίσουμε καθημερινά (Ασφαλής διακομιδή ασθενών από Δευτεροβάθμιο Νοσοκομείο της Περιφέρειας σε Τριτοβάθμιιο των Αστεικών Κέντρων, Μεταμοσχεύσεις Οργάνων, Εμβολιασμοί: Σώζουν ή επιβαρύνουν;, Ολιστική προσέγγιση ασθενών με ΣΔ σε Διαβητολογικό Ιατρείο). Στα τελευταία Ομιλητές και Πρόεδροι-Συντονιστές είναι συνάδελφοι Ιατροί ευγνωσμένης αξίας και ικανότητας από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που πλαισιώνουν και πλασιώνονται από Νοσηλευτές αντίστοιχης αξίας, γνώσης και εμπειρίας .
 

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η αποστολή του Προγράμματος με την επίσημη μορφή του.

Σας επισυνάπτω το Τελικό Πρόγραμμα -η ανεπίσημη μορφή του- και Αφίσα της Διημερίδας και σας παρακαλώ πολύ να ενημερώσετε σχετικά όλα τα μέλη σας.
Σας ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία

Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση. 
Με εκτίμηση,
Ερμείδης Χρήστος
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Υπεύθυνος Γραφείου Εκπαίδευσης ΓΝ Δράμας

Τηλ: 2521350467, 6974325980