Στοιχεία επικοινωνίας Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης

  

20o Κοινό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής (ΕΕΕΜ) και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου (ΕΕΧΧ) Αλεξανδρούπολη 4-6 Σεπτεμβρίου 2014 ξενοδοχείο Astir– Egnatia

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια αποδοχής του αιτήματος μας να τεθεί το 20o Κοινό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής (ΕΕΕΜ) και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου (ΕΕΧΧ), υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, σας ευχαριστούμε θερμά.

Με την παρούσα επιστολή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διεξαγωγή του 20oυ Κοινού Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής (ΕΕΕΜ) και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου (ΕΕΧΧ),το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία των εταιρειών μας στην ακριτική Θράκη, στο ξενοδοχείο Astir– Egnatia της Αλεξανδρούπολης από τις 4 μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2014.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα περιλαμβάνει τη διοργάνωση στρογγυλών τραπεζιών που θα καλύψουν μεγάλο φάσμα από τα αντικείμενα του ενδιαφέροντός μας. Επίσης, έχουν προγραμματιστεί ομιλίες διακεκριμένων μελών μας, καθώς και διαλέξεις εκλεκτών φίλων – συναδέλφων προσκεκλημένων μας από την  Ευρώπη αλλά και την Αμερική. Τέλος, η Τουρκική Εταιρεία Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής θα συμμετάσχει σε ένα διεθνές κοινό συμπόσιο.

Με εφαλτήριο την πεποίθησή μας ότι το συνέδριο θα αποτελέσει μοναδική ευκαιρία στην ευρύτερη διάδοση και κατ΄ επέκταση στη βαθύτερη κατανόηση του αντικειμένου ενδιαφέροντος των Εταιρειών μας στην περιοχή, καλωσορίζουμε αυτή τη χρονιά με ιδιαίτερη χαρά τους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων,  μέλη των Ιατρικών Συλλόγων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι Εταιρείες μας, παρ’ όλη την οικονομική συγκυρία που πλήττει τη χώρα μας, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διοργάνωση ενός υψηλού επιπέδου Συνεδρίου, με μεγάλο Επιστημονικό Eνδιαφέρον. Η συμμετοχή των συναδέλφων μας ιδιαιτέρως από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, θεωρούμε πως είναι ιδιαίτερης  σπουδαιότητας και σημασίας και γι’ αυτό το λόγο  - έπειτα από επίδειξη ταυτότητας μέλους στο Σύλλογό σας – η συμμετοχή τους θα ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των μόλις 50.00 €

Τέλος, θα θέλαμε να αναφέρουμε πως αναμένεται μοριοδότηση από τον επίσημο Ευρωπαϊκό φορέα (EACCME) αλλά κι από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) ώστε οι συμμετέχοντες να πριμοδοτηθούν με Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Η στήριξή σας έχει αναμφίβολα ιδιαίτερα ουσιαστικό ρόλο για μας και θα συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχία αυτού του Συνεδρίου. Για το σκοπό αυτό, σας καλούμε να θέσετε την όλη διοργάνωση υπό την αιγίδα σας.

Προσβλέποντας σε θετική ανταπόκρισή σας στο αίτημα μας, παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Παπαδόπουλος

Ιωάννης Σαρρής

Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας
Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής

Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας
Χειρουργικής Χεριού

 

Gerasimos Kouloumpis

Commercial Director

ZITA Congress

 

Zita Congress SA

1st km Peanias-Markopoulou Av.

19002 Peania, Attica, Greece

 

'+30 211 100 1780/ +30 6942414786 (Mob)
6+30 210 6645176

+   k.ge@zita-congress.gr

8  www.zita-congress.gr

 

http://www.facebook.com/ZitaCongress

https://twitter.com/ZitaCongress

http://www.youtube.com/zitacongresstv

http://www.linkedin.com/company/zita-congress