Στοιχεία επικοινωνίας Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης

  

Ζητούνται 2 Έλληνες Ιατροί για εργασία στην Ιταλία

Αξιότιμοι κύριοι,

Ονομάζομαι Νικολέτα Ραλλάκη, είμαι μεταφράστρια-διερμηνέας, και σας γράφω εκ μέρους του ιταλικού ιδιωτικού νοσοκομείου Santa Maria (Σάντα Μαρία) του Μπάρι, το οποίο επιθυμεί να προσλάβει άμεσα δύο Έλληνες ιατρούς στο οργανικό δυναμικό του. Συγκεκριμένα έναν Αναισθησιολόγο και έναν Ορθοπαιδικό.

Στο ν.1 συνημμένο έγγραφο θα βρείτε την επίσημη πρωτότυπη επιστολή του Προέδρου του νοσοκομείου, υπογεγραμμένη και με αριθμό πρωτοκόλλου, με την οποία εκφράζει το αίτημά του και στο συνημμένο έγγραφο ν. 2 θα βρείτε τη μετάφραση της επιστολής στα ελληνικά.

Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας στην εύρεση αυτών των δύο ιατρών, αν είναι δυνατόν, με τη δημοσίευση της επιστολής on-line στην ιστοσελίδα του Συλλόγου σας και με την προώθησή της στα εγγεγραμένη μέλη σας των συγκεκριμένων ειδικοτήτων.

Αν δεν σας είναι δυνατόν να προωθήσετε εσείς την επιστολή, θα σας παρακαλούσα, αν γίνεται, να μας στείλετε τον κατάλογο με τα ονόματα και τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) των αναισθησιολόγων και των ορθοπαιδικών, έτσι ώστε να έρθουμε εμείς σε άμεση επικοινωνία μαζί τους.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση και τη συνεργασία. Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση.

Με τιμή,

Νικολέτα Ραλλάκη

Τηλ: 0039 3403208804

E-mail: nicolettarallaki@gmail.com