Στοιχεία επικοινωνίας Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης

 

 

 

 

  

 

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. Απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής 6 Δεκεμβρίου 2012

ΑΘΗΝΑ 7/12/2012
ΑΡ. ΠΡΩΤ.961

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Με το Μνημόνιο 3 που ψηφίστηκε με οριακή πλειοψηφία στη Βουλή, μειώνονται περαιτέρω οι μισθοί – συντάξεις και συρρικνώνονται τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα.

Για πρώτη φορά στη χώρα μας θεσμοθετείται το αντισυνταγματικό μέτρο των απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων.

Για άλλη μία φορά στην περίοδο των Μνημονίων μπαίνει χέρι στις συντάξεις και τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης.

Με το Φορολογικό Νομοσχέδιο που καταρτίζεται καλούνται να βάλουν «βαθιά το χέρι στη τσέπη» τα μόνιμα φορολογικά υποζύγια που είναι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι και μένει στο απυρόβλητο το Μεγάλο Κεφάλαιο. Για την φοροδιαφυγή «κουβέντα» αν και οι λίστες με τους φοροκλέφτες και φοροφυγάδες πηγαινοέρχονται.

Η ΠΟΕΔΗΝ αγωνίζεται για την ανατροπή της πολιτικής του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ στην Υγεία που συγχωνεύει, καταργεί Νοσοκομεία, πετσοκόβει οργανισμούς σε κλίνες και κλινικές. Με την πολιτική αυτή μένουν στον «αέρα» Υγειονομικοί ακάλυπτοι από οργανικές θέσεις, με πρόθεση να οδηγηθούν σε Διαθεσιμότητα – Απολύσεις.

Τα Νοσοκομεία στενάζουν από την έλλειψη προσωπικού όλων των Ειδικοτήτων που αποδεκατίστηκε με την Εργασιακή Εφεδρεία, τις αθρόες συνταξιοδοτήσεις και την απαγόρευση των προσλήψεων.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ:

  • Την ΤΕΤΑΡΤΗ 12/12/2012 ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ Σύσκεψη Δ.Σ. Σωματείων στο Ξενοδοχείο NOVOTEL και ώρα 10:00π.μ.
  • Την ΠΕΜΠΤΗ 13/12/2012 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/12/2012 Γενικές Συνελεύσεις στα Νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδος και Απεργιακή Κινητοποίηση των Νοσοκομείων της περιοχής με την κάλυψη της ΑΔΕΔΥ
  • Την ΔΕΥΤΕΡΑ 17/12/2012 Περιφερειακή Σύσκεψη Κεντρικής Μακεδονίας και την ΤΡΙΤΗ 18/12/2012 Γενικές Συνελεύσεις των Νοσοκομείων Κεντρικής Μακεδονίας
  • Την ΤΕΤΑΡΤΗ 19/12/2012 Συμμετέχουμε στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Απεργία της ΑΔΕΔΥ

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ